Om oss

Om oss .

Välkommen .

 

Vi är ett par som heter Madelene & Johan som bor i Långsjön ( Matfors ) , ca 1,5 mil Väster om Sundsvall .

 Hela vårt liv har i princip innehållit djur av olika slag , därav hundar som våra föräldrar haft och blivit en linje för oss som vi hållit i liv .

 

Vi åker på hundutställningar , tränar mycket , förkovrar oss med kurser och håller oss update i så mycket vi kan inom hund , där ingår utbildningar i den Mentala delen utav hundar som är en stor och viktig del att känna till tycker vi .

 

Johan har gått en utbildning för Jannessons Hundutbildning till att bli träningsfigurant i skydd som vart klar hösten 2018 för att förstärka kunskap och även kunna träna våra egna samt andras hundar inom IGP och skyddet .  

Johan är även färdig utbildad MH Figurant  här i hösten 2018 , och kan även hjälpa klubbar som behöver hjälp om tid finns . 

 

Vi har tränat och provat på de flesta grenar i brukset och gått utbildningar för dessa 

De senaste åren har vi riktat in oss mycket på  Lydnad och 2018 på IGP , vi sattsar 100% seriös på det vi påbörjar .

 

Vår Kennel West Long Lake är ny och vart officiell och godkänd 2018-03-02 .

Vår tanke och mål vad vi vill med kenneln är att så småningom ta en kull  , men vi har inte bråttom utan letar och vill ha en rätt och bra kombination som följer rasstandarden ,  en linje med bra höfter och leder , en stark mental bit , socialt stabil , framåt och arbetande som klarar av det Rottweilern är , en Brukshund .

 

Vi är båda väldigt aktiva i träning och tävling i olika former , så vi ser gärna valpköpare som vill vara aktiva med hundarna på något sätt och gärna tävla i någon form .

Vi kommer anordna Kennel träffar där vi träffas alla och har roliga aktiviteter , vi bokar med röntgen åt alla valpar vid 1års ålder samt ordnar ett gemensamt MH för alla valpar , samt hjälper till med MT om någon vill göra det också .


Vi har en egen liten träningsplan ovanförhuset där vi tränar våra hundar , så vi försöker skapa oss så bra möjligheter som vi kan för vårat intresse

 

Vi kommer bistå  med vår kunskap och hjälpa till med allt vi kan för att våra valpköpare skall känna sig trygga .

 

Madde & Johan

 


Westlonglake ,Rottweiler , rottis , Långsjön, Matfors , Sundsvall , västernorrland , Norrland , kennel, Madde , Johan , Träna ,Bruks , Brukshund, IPO , IGP , Lydnad , Spår , Sök , Utställning , workingdog , skydd , skyddsärm, bitärm , valpar , puppy , SBK , rasstandard ,